Bliv en del af vores dedikerede tømrerteam

Profilbillede
dato

Vi søger en dygtig og engageret tømrer til vores team. Som tømrer hos os vil du blive en del af en virksomhed, der værdsætter kvalitet, håndværk og godt samarbejde. Vi er en virksomhed, der har mange års erfaring inden for tømrerbranchen, og vi er kendt for vores høje standarder og professionelle tilgang til vores arbejde.

Som tømrer hos os vil du få en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver. Vi arbejder på både store og små projekter, og som tømrer vil du få mulighed for at arbejde med alle aspekter af tømrerfaget. Vi værdsætter en tømrer, der kan arbejde selvstændigt, men som også er en god teamspiller. Som tømrer hos os vil du blive en del af et stærkt team, hvor vi hjælper hinanden og lærer af hinanden.

Din profil
- Du har et svendebrev som tømrer
- Du har minimum 3 års erfaring som tømrer
- Du har kørekort

Dine primære arbejdsopgaver
- Tagarbejde
- Renoveringsopgaver
- Nybyggeri

Et udpluk af dine fordele
- Fastansættelse
- Firmabil
- Timeløn efter kvalifikationer

Praktisk information
Stillingen som tømrer honoreres jf. gældende overenskomst, og ansættelsesvilkår forhandles ud fra dine kvalifikationer. Opstart er når den rette kandidat er fundet, og alle får svar på deres ansøgning.

Sådan søger du jobbet
Søg stillingen som tømrer ved at trykke på "Ansøg nu" og udfyld dine informationer på hjemmesiden. Du kan også søge ved at sende en mail med dit CV til hr@powermatch.dk. Skriv "Tømrer" som emne. Efter din ansøgning ringer vi dig op mhp. en telefonisk samtale og dernæst en jobsamtale.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge jobbet som tømrer. Data bliver behandlet jf. vores privatlivspolitik, som kan læses inden ansøgningen sendes.

Er du vores nye tømrer?

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

PowerMatch, Njalsgade, 2300 København S

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071912

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet