Brænder du for at lave god mad?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en udlært kok der sammen med et rigtig godt, dynamisk og kreativt team bestående engagerede og dygtige kollegaer skal hjælpe med at skabe unikke kulinariske middage, frokoster, møde- og eventoplevelser. Du bliver en del af et team, som har fokus på høj kvalitet, personlig service og servering af mad, der tilberedes fra bunden med brug af lokale og spændende kvalitetsråvarer. Vi er et velrenommeret hotel med eksklusiv vinkælder og Chefs table.

 

Vi tilbyder

  • Fast arbejde hele året
  • Mulighed for 3 og 4 dages arbejdsuger
  • Faste friweekender
  • Fri hver søndag
  • Sommer- og juleferie
  • Medansvar for den daglige drift
  • Et højt fagligt niveau og professionel tone i køkkenet
  • Kreativ udvikling

 

Om Hotel Skjern & Restaurant stuen th.

  • Vi sætter en ære i at lave vores mad fra bunden
  • Vi bruger lokale råvarer i sæson
  • At mindske madspild er en mærkesag - vi er Green Key certificeret
  • Vi hylder kreativitet, kvalitet og nytænkning i vores køkken
  • Menuen skifter hver sjette uge således, at der altid venter kunderne nye

 

Yderligere information

Fastansættelse med løn efter erfaring og kvalifikationer. Arbejdstiden vil være varierende, med enkelte undtagelser dog lukket søndag.
Køkkenet holder åbent fra mandag-lørdag med aften a la carte og selskaber året rundt, dog med begrænsede åbningstider jul & nytår.

Vi ser frem til at høre fra dig

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hotel Skjern ApS, Bredgade, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: chef@hotelskjern.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5865098

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet