Fagligt engageret lærer søges til naturfaglig eller danskfaglig profil i selvstyrende teams

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en fagligt dygtig og engageret lærer til en fuldtidsstilling i vores udskolingsafdeling.

Stillingen kan have to profiler afhængigt af ansøgerens linjefag og kompetencer, enten en naturfaglig profil eller en danskfaglig profil. 

Vi ønsker en kollega, som kommer med masser af energi og pædagogisk kreativitet, samt en kollega med stærke relations- og klasseledelseskompetencer.

Vi ved at engageret teamsamarbejde både styrker kvaliteten af undervisningen og dermed elevernes læring, derfor skal du være en holdspiller, som er klar til at tage medansvar i samarbejdet i vores selvstyrende teams faglige og pædagogiske fællesskab. 

Som skole tager vi udgangspunkt i det tillidsfulde fællesskab og værner om det gode arbejdsmiljø for både børn og voksne. Vi ved, at involvering og anerkendelse er nøglen til trivsel, læring og udvikling for alle. Vi har et ressourceorienteret børne- og læringssyn, og sammen udvikler vi inkluderende læringsmiljøer. 

Vi er én skole på to matrikler med i alt 450 elever, heraf omkring 300 elever i 0-6. klasse på Hovedskolen og ca. 150 elever på udskolingens matrikel. Begge afdelinger ligger i Tarm by i den sydlige del af Ringkøbing-Skjern kommune. Byen omgives af den smukke Skjern Ådal, og det er ikke uden grund, at vi populært kalder vores baghave for Naturens Rige. På Tarm Skole nyder vi stor opbakning fra en engageret forældrekreds og det omkringliggende samfund. 

Vi viser meget gerne vores skole frem, så kontakt os endeligt for et besøg. Yderligere oplysninger findes på skolens hjemmeside https://tarm-skole.aula.dk/.                                              

Du er meget velkommen til at kontakte skoleleder Helle Kruse Hindø tlf. 2085 6210 eller viceskoleleder Therese Nørremark Laursen tlf. 61331993.

Der er tale om en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider på flere ugedage. 

Ansøgningsfristen er onsdag den 26. juni 2024 kl. 12.00, og ansættelsessamtalerne finder sted torsdag d. 27. juni 2024 kl. 15.30-18.30. Tiltrædelse 1. august 2024. 


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Vardevej 11, 6880 Tarm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067265

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet