Klaverunderviser søges til Kulturskolen Ringkøbing-Skjern

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at undervise i klaver med børn, unge og voksne, så har vi en stilling klar til dig på 9 timer ugentligt, med tiltrædelse 1. august 2023.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde og lyst til at arbejde på tværs til koncerter og projekter. Trivsel og arbejdsglæde er i fokus. Vi prioriterer selvstændighed og skaberlyst og giver frie hænder til dig, der gerne vil eksperimentere uden at gå på kompromis med høj faglighed og trivsel blandt eleverne.

Kulturskolen samarbejder med kommunens skoler og hjælper til med musikundervisning, med bl.a. musikklasser og bandklasser og alm. musikundervisning, hvorfor du vil også kunne komme til at undervise i kommunens skoler.  

 Jobprofil:

  • Du har en musikfaglig baggrund, gerne rytmisk.
  • Du har erfaring med at undervise og formidle.
  • Du brænder for at motivere, inspirere og samarbejde med børn, unge og voksne og har altid fokus på at møde mennesker med nysgerrighed og lydhørhed.
  • Du kan skabe samspil på tværs af Kulturskolen elever
  • Du er kreativ og innovativ og vil gerne deltage i udviklingsprojekter og nye undervisningsformer, som du selv er med til at udvikle.
  • Du er udadvendt og har en positiv kerne.
  • Du er struktureret og kan overskue tilrettelæggelse af mange kortere som længere forløb.


Hvor og hvornår: Undervisningen foregår i hele Ringkøbing-Skjern Kommune, så det er nødvendigt med kørekort og bil. Vi forestiller os undervisning er lagt på 1 dag. Undervisning starter op i uge 33, men vi venter gerne på den rette.

Om os: Kulturskolen Ringkøbing-Skjern har ca. 25 ansatte lærere samt administration i Ringkøbing og Skjern. Vi tilbyder undervisning i musik, ballet/dans, billedkunst, filmskuespil, film/medie og re-design. Vi underviser alle aldre. Kulturskolen har egne lokaler i Ringkøbing og Skjern, men vi underviser også decentralt på skoler rundt om i kommunen.
 

Ringkøbing-Skjern Kommune er landets geografisk største kommune med en fantastisk natur og højt til loftet. Velkommen til Naturens Rige!

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist er 11. juni 2023 og der vil forventet være samtaler mandag den 26. juni og den 27. juni

Yderligere oplysninger: kontakt enten Preben Frederiksen, kulturskoleleder på telefon 29685582 eller mail: preben.frederiksen@rksk.dk eller Tove Hjerrild Andersen, administrativ leder på tlf. 24403704 eller mail: tove.andersen@rksk.dk

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning". Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Ranunkelvej 11, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rksk-v2.career.emply.com/ad/klaverunderviser-soges-til-kulturskolen-ringkobing-skjern/7xnj5e/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839883

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet