Pædagogmedhjælper pr. 01.08.23

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Tarm Skoles SFO søger pædagogmedhjælper pr. 01.08.23.

Faglighed, fællesskab og foretagsomhed er værdierne på vores skole. Vi arbejder i team og har et tæt samarbejde med skolen. Tarm Skoles SFO lægger vægt på leg, udeliv og sund kost. Vi er en SFO med ca. 130 børn.

Vi søger 1 pædagogmedhjælper på 25 timer, som skal varetage madlavning og bagning i vores café, hvor vi serverer morgenmad og eftermiddagsmad. Du må gerne have kendskab til industri køkkenmaskiner. Du skal være glad for udeliv og være kreativ. Stillingen vil indebære både morgenvagt fra kl. 6.15 og lukkevagt til kl. 16.45. 

Yderligere information kan indhentes ved afdelingsleder Ulla Enevoldsen, 24876536 eller skoleleder Christian Nørregaard, 22337242.

Ansøgningsfristen er den 08.06.23. 

Læs mere om Tarm Skole på hjemmesiden https://tarm-skole.aula.dk


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=006e81e5)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune - Tarm Skole, Vardevej, 6880 Tarm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=006e81e5&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5841766

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet