Ringkøbing-Skjern Kommune - Akutfunktionen og Aflastningsområdet: Kompleks Aflastning Bøgelund, Tarm søger sygeplejerske

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Den stærke pære er sat i sygeplejelygten, og nu søger vi med lys og lygte efter dig, vores nye sygeplejerske. 

Vi et tværfagligt team, hvor vi sammen sætter kvaliteten i vores arbejde og borgernes trivsel og pleje i højsædet. 

Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og hjælper hinanden i det daglige arbejd. Humor er en vigtig ingrediens. 

Vi arbejder med den rehabiliterende tilgang til vores borgere, som kommer fra sygehuse eller eget hjem til midlertidige ophold. 

Vi har et højt flow af borgere i vores midlertidige pladser og prioriterer en høj grad af patient og pårørende inddragelse. 

Vi samarbejder med visitatorerne om af finde de optimale løsninger for borgerne, så deres behov bedst kan tilgodeses i fremtiden.

 

Vi søger en sygeplejerske som gerne vil arbejde ca. 30 timer og minimum hver 3. weekend med start den 1. november 2023, eller snarest derefter.

Du har mulighed for at få indflydelse på at forme din stilling, i forhold til timetal og arbejdstider. 

 

Du vil opleve en arbejdsdag fyldt med akutte og komplekse borgere og planlægningen af deres forløb. Arbejdet er meget vekslende og giver mulighed for at udnytte din viden og kompetencer som sygeplejerske fuldt ud. 

Du vil dele din viden og være med til at prioritere vidensdeling og fagligudvikling.

Du bliver en del af Akutfunktionen og Aflastningsområdet, som er en vigtig brik i det nære sundhedsvæsen i Ringkøbing Skjern kommune.  Akutteam er dine sparringspartnere i dagligdagen, så vi sammen kan blive dygtigere til at udføre sygepleje og løse vores kerneopgave.                     

Du vil deltage i Akutfunktionen og Aflastningsområdet, et område i udvikling, processen med etablering af en ny fællesenhed med 34 pladser, er i gang. 

Du vil lige nu arbejde på de 9 komplekse rehabiliteringspladser i Tarm. Enheden består også af 12 akutpladser i Ringkøbing samt det udekørende Akutteam.

 

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen, så ring, få en snak og en rundvisning hos gruppeleder Karin Højmose 22863269. Enhedsleder er Deirdre Maguire Toft, eller send din ansøgning til os senest d.28.09.23. 

 

Vi holder samtalerne løbende og når vi finder den rette, er stillingen besat. 

 

Løn efter principperne i Ny løn.


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8bc584ea)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune - Akutfunktionen og Aflastningsområdet, Kirkegade, 6880 Tarm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.ofir.dk/resultat/Jobannonce.aspx?ofirId=8bc584ea&action=sendApplicationUrl&utm_source=job.jobnet.dk&utm_medium=referral

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5909869

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet