Seneste regnskab fra VESTJYSK GULVTEKNIK ApS og 4 andre lokale virksomheder


VESTJYSK GULVTEKNIK ApS i Tarm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 228.684 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VESTJYSK GULVTEKNIK ApS en bruttofortjeneste på 1,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Borris Karosserifabrik A/S i Tarm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -3,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Borris Karosserifabrik A/S en bruttofortjeneste på 5,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BENT ALBERTSEN SNEDKER OG TØMRER A/S i Tarm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BENT ALBERTSEN SNEDKER OG TØMRER A/S en bruttofortjeneste på 2,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


KJÆR'S TØMRER & SNEDKER ApS i Tarm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -108.967 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde KJÆR'S TØMRER & SNEDKER ApS en bruttofortjeneste på 2,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BJERG VVS ApS i Tarm kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 298.445 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BJERG VVS ApS en bruttofortjeneste på 4,3 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 3,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Kilde: Erhvervsstyrelsen
Flere artikler