Violinlærer søges til Kulturskolen Ringkøbing-Skjern

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi får brug for en ekstra violinlærer til Kulturskolen Ringkøbing-Skjern. Stillingen er på 9 timer om ugen. Tiltrædelse 1/8-2023. Undervisningsdag er mandag eller tirsdag. Stillingen indeholder både violinundervisning på hold og solo, mulighed for strygerprojekt i 0. klasser, skolesamarbejde og mulighed for sammenspil.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde og lyst til at arbejde på tværs til koncerter og projekter. Trivsel og arbejdsglæde er i fokus. Vi prioriterer selvstændighed og skaberlyst og giver frie hænder til dig, der gerne vil eksperimentere uden at gå på kompromis med høj faglighed og trivsel blandt eleverne.

Du vil blive mødt af en flok engagerede og dygtige kolleger, som glæder sig til at samarbejde og inddrage dig i Kulturskolens undervisning og projekter.

Jobprofil:

  • Du har en musikfaglig baggrund
  • Du har erfaring med at undervise og formidle.
  • Du brænder for at motivere, inspirere og samarbejde med børn, unge og voksne og har altid fokus på at møde mennesker med nysgerrighed og lydhørhed.
  • Du er kreativ og innovativ og vil gerne deltage i udviklingsprojekter og nye undervisningsformer, som du selv er med til at udvikle.
  • Du er udadvendt og har en positiv kerne.
  • Du er struktureret og kan overskue tilrettelæggelse af mange kortere som længere forløb.

Hvor og hvornår: Undervisningen foregår i hele Ringkøbing-Skjern Kommune, så det er nødvendigt med kørekort og bil. Vi forestiller os undervisning er lagt på 1 dag. Undervisning starter op i uge 33

Kulturskolen Ringkøbing-Skjern har ca. 25 ansatte lærere samt administration i Ringkøbing og Skjern. Vi tilbyder undervisning i musik, ballet/dans, billedkunst og keramik, redesign-tekstiler samt filmskuespil. Kulturskolen har egne lokaler i Ringkøbing og Skjern men vi underviser også decentralt på skoler og lignende. Vi underviser alle aldre.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist er 12. juni 2023. Samtaler mandag eller tirsdag i uge 26

Har du spørgsmål så kontakt enten Preben Frederiksen, kulturskoleleder på telefon 29685582 eller mail: preben.frederiksen@rksk.dk eller Tove Hjerrild Andersen, administrativ leder på tlf. 24403704 eller mail: tove.andersen@rksk.dk


Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.

 

Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Ringkøbing-Skjern Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Ringkøbing-Skjern Kommune, Ranunkelvej 11, 6900 Skjern

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://rksk-v2.career.emply.com/ad/violinlaerer-soges-til-kulturskolen-ringkobing-skjern/scvq30/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839914

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet