Sangaften i Tarm: En aften fyldt med fællesskab og musik

dato

Onsdag den 30. oktober 2024 kl. 19:30 åbner Mejeriet i Tarm dørene for en sangaften, der inviterer alle sangglade sjæle til at forenes i musikalsk fællesskab. Med Lise og Jørgen Esbjerg som værter og Elin Bork Sørensen som særlig gæst, er der lagt op til en uforglemmelig aften.

Mejeriet i Tarm byder velkommen til en aften, hvor sang og fællesskab er i centrum. Værterne Lise og Jørgen Esbjerg vil sammen med den særlige gæst, Elin Bork Sørensen, lede deltagerne gennem en musikalsk rejse fyldt med varme og nærvær.

En hyldest til lokalsamfundet

Elin Bork Sørensen, en velkendt skikkelse i Tarm, vil dele sin passion for musik og fællesskab. Med sine rødder i Lønborg og sit mangeårige engagement i Tarm menighedsråd og Sundhedscenter Vest, er Elin en ægte lokal helt, der tilfører aftenen en særlig glans.

Musik, samtale og hygge

Aftenen byder på en unik mulighed for at opleve den særlige tilhørsforbundethed, som sang kan skabe. Med tonerne flydende frit og samtalerne livlige, bliver det en aften, hvor lune smil og fællesskabsfølelsen er i højsædet.

Entréprisen på 40 kr. inkluderer ikke blot adgang til sangaftenen, men også en hyggelig kop kaffe og et stykke lækkert kage, der fuldender oplevelsen. Billetter kan købes i døren.

Praktiske informationer:
Dato: Onsdag den 30. oktober 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Mejeriet i Tarm, Tarm Kulturhus, Kirkegade 1, 6880 Tarm
Entré: 40 kr. (inkluderer kaffe og kage)
Målgruppe: Voksne



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut